Selecteer een pagina

Studiox Academie

StudioX Academie

les aanbod

Wij bieden verschillende muzieklessen aan om je passie voor muziek verder te ontwikkelen. Hieronder vind je meer informatie over onze zanglessen, pianoles en gitaarlessen.

Pianoles

Sluit je aan bij onze pianolessen, waar passie en muzikaliteit samenkomen om jouw pianodromen waar te maken! Of je nu een absolute beginner bent of een gevorderde pianist die zijn vaardigheden wil verfijnen, onze getalenteerde en ervaren docent staan klaar om je te begeleiden op jouw muzikale reis.

Ontdek de vreugde van het creëren van prachtige melodieën en betoverende akkoorden tijdens onze lessen. Onze lessen zijn op maat gemaakt voor jouw individuele behoeften en leerstijl, met een focus op plezier, vooruitgang en zelfexpressie.

Of je nu droomt van het spelen van klassieke meesterwerken, het improviseren van jazzriffs of het componeren van je eigen muziek, onze lessen zullen je inspireren en uitdagen om je volledige potentieel te bereiken.
Samen spelen? In onze bruisende gemeenschap van pianoliefhebbers bieden we inspirerende groepslessen die niet alleen een geweldige manier zijn om je pianovaardigheden te ontwikkelen, maar ook om te genieten van de kracht van samen leren en spelen.

Sluit je vandaag nog aan bij onze pianolesfamilie en laat de magie van de piano jouw hart veroveren. Begin jouw muzikale avontuur bij ons en laat jouw passie voor de piano tot leven komen!

Wie geeft de pianoles? Nathanael is een ware virtuoos in de muziekwereld en een uitstekend voorbeeld van een muzikale duizendpoot! Van oorsprong begonnen als drummer, heeft hij zichzelf diep ondergedompeld in de diverse facetten van de muziek en kan nu bogen op meer dan 12+ jaar aan waardevolle ervaring. Zijn kalme en zelfverzekerde uitstraling, samen met zijn uitgebreide podiumervaring en vaardigheid op meerdere instrumenten, maken hem tot een uiterst bekwaam en inspirerend docent.

Zangles

Wil je leren zingen? Of kun je al zingen maar heb je een vocal coach nodig? Dan ben je bij het juiste adres. Van onervaren zangers tot artiesten met tonnen streams, je zit hier goed. Als zingen je hobby is en je daar nog meer stappen in wilt maken, helpt onze zangdocent je graag verder om de mogelijkheden van je stem te ontdekken. Wil je jouw muziekcarrière starten en een stap maken naar de muziekwereld? Dan hebben wij verschillende doorgroeimogelijkheden voor jou klaarstaan. Werk aan je stem en persoonlijke doelen, leer de juiste ademtechniek, ontdek alles over de muziekwereld tijdens onze workshops en plan studiosessies met producers of songwriters. Leer hoe je op een podium moet staan om het publiek te veroveren en ontwaak je innerlijke Beyoncé of Bruno Mars.

Samen zingen? Onze groepslessen zijn het populairst, omdat je als groep het hele jaar door gezamenlijk vooruitgang boekt. Je wordt ingedeeld in een groep met gelijkgestemde niveaus en doelen, waarmee je samen werkt terwijl je ook aan je persoonlijke doelen werkt. Tijdens de groepszanglessen krijg je uiteraard de volle aandacht die je nodig hebt en bouw je een persoonlijke band op met zowel de andere groepsleden als de docent.

Liever met z’n tweetjes? Dat kan ook! Vergeet dan niet om je eigen vriend/vriendin of broer/zus mee te nemen naar de zangles.

Wie geeft de zangles? Charine. Onze singer-songwriter docent is een voormalige The Voice deelneemster. Ze is uit de theaterwereld doorgegroeid als artiest naar de muziekwereld waar ze meerdere hits heeft uitgebracht met andere artiesten. Denk hierbij aan Gio en Keizer. Ze heeft zich aangesloten bij StudioX Academie als zangdocent om haar passie met anderen te delen.

Muziekles
Muziekles

DJ les

Stap binnen bij onze bruisende DJ studio, waar beats en vibes samenkomen om jouw DJ dromen tot leven te brengen!

Betreed de kleurrijke wereld van de draaitafels en mixers, waar elk moment gevuld is met opwinding en creativiteit. Of je nu een beginner bent die net begint te ontdekken hoe je de perfecte beatmix maakt, of een doorgewinterde DJ die zijn vaardigheden wil bijschaven, onze enthousiaste docent staan te popelen om je te begeleiden op jouw muzikale reis.

Of je nu droomt van het draaien van uitbundige sets op feestjes, het produceren van je eigen beats of het verkennen van diverse muziekgenres, onze lessen zullen je inspireren en uitdagen om je creatieve vleugels uit te slaan.

Samen draaien? Onze groepslessen zijn niet alleen een geweldige manier om nieuwe vrienden te maken, maar ook om te profiteren van de collectieve energie en inspiratie die ontstaat wanneer creatieve geesten samenkomen. Liever met zn tweetjes? Dat kan ook! Vergeet dan niet dat je je eigen vriend/vriendin of broer/zus moet meenemen naar de djles.

 Kom erbij in onze DJ-lesgemeenschap en laat de muziek jouw hart veroveren. Begin vandaag nog jouw stralende muzikale avontuur bij ons en laat jouw passie voor DJ’en schitteren als nooit tevoren!

Wie geeft de djles? Giordan, ook bekend als Giordanchase, is een doorgewinterde veteraan in de muziekwereld, met een indrukwekkende lijst van festivals in Nederland op zijn naam. Als hoofd-DJ van Afrolosjes, heeft hij een schat aan podiumervaring opgedaan. Zijn expertise en passie voor muziek maken hem een waardevolle aanwinst als docent.

Producer lessen

Welkom bij onze levendige producerstudio, waar we samen muziek maken en groeien in onze lessen!

Speciaal ontworpen voor aspirant-producers, bieden onze inspirerende groepslessen een gestructureerde en ondersteunende omgeving om je vaardigheden te ontwikkelen en je creativiteit te verkennen. Of je nu net begint aan je reis in de wereld van muziekproductie of al wat ervaring hebt opgedaan, onze lessen zijn ontwikkeld om je te begeleiden op jouw unieke artistieke pad.

Onze toegewijde docenten staan klaar om je te helpen de basisprincipes van muziekproductie te begrijpen, essentiële technieken te leren en nieuwe creatieve mogelijkheden te verkennen. Samen met gelijkgestemde medestudenten kun je niet alleen je technische vaardigheden verbeteren, maar ook een ondersteunende gemeenschap vinden om ervaringen mee te delen en van te leren.

Dompel jezelf onder in de opwindende wereld van muziekproductie, ontdek je unieke geluid en laat je creativiteit stromen. Sluit je vandaag nog aan bij onze betrokken producerstudio-gemeenschap en zet de eerste stappen op jouw inspirerende reis als beginnende producer. Kom bij ons en laat de muziek je verbinden met anderen en met je innerlijke creatieve kracht, terwijl je samen schittert in onze groepslessen.

Wie geeft de producersles? Donisio. Hij is niet zomaar een leraar, hij is een visionair in de wereld van muziekproductie, met een ontembare passie voor het delen van zijn kennis en het inspireren van anderen. Met jarenlange ervaring en een scherp oor voor detail. Of je nu een absolute beginner bent die de eerste stappen zet in de wereld van muziekproductie, of een doorgewinterde professional die zijn vaardigheden wil verfijnen, Donisio’s lessen zijn ontworpen om je te begeleiden op jouw unieke muzikale reis.

Muziekles
Muziekles

StudioX Academie

workshops

Inclusief elk pakket worden er twee keer per maand workshops gehouden. Bij onze muziekschool gaan we verder dan alleen lessen – we bieden inspirerende workshops aan, geleid door ervaringsdeskundigen uit de muziekwereld en bijvoorbeeld beroemde tiktokkers, om je te helpen groeien vanuit de schoolbanken naar de muziekwereld.

Onze workshops brengen jou rechtstreeks in contact met professionals uit de muziekindustrie, die hun kennis, ervaring en inzichten met jou delen. Of je nu wilt leren over het componeren van muziek, het opnemen van albums, het optreden voor een live publiek of het navigeren door de zakelijke kant van de industrie, onze workshops bieden waardevolle inzichten en praktische vaardigheden om jouw muzikale reis te verrijken.

Door deel te nemen aan deze workshops, krijg je niet alleen de kans om te leren van de besten, maar ook om waardevolle connecties te leggen en jezelf te positioneren voor succes in de muziekwereld. Dus als je klaar bent om de volgende stap te zetten in je muzikale carrière, sluit je dan aan bij onze workshops en laat ons je begeleiden op jouw weg naar het vervullen van je dromen in de muziek!

Muziekles

StudioX Academie

Prijzen

GROEPS LES 6-8 personen

Geldt alleen voor zangles.

6 tot 8 personen met extra begeleiding

Jaar pakket:

Aantal lessen: 40

Duur: 60 minuten

Lestijden: De les tijden worden bepaald in overleg met de desbetreffende docent.

Prijs v.a: 41,70,- PM ex btw

GROEPS LES 4 personen

4 personen met extra begeleiding

Jaar pakket:

Aantal lessen: 40

Duur: 60 minuten

Lestijden: De les tijden worden bepaald in overleg met de desbetreffende docent.

Prijs v.a: 75,- PM ex btw

DUO LES

Lessen in tweetal met extra begeleiding. 

Kwartaal pakket:

Aantal lessen: 10

Duur: 60 minuten

Lestijden: De les tijden worden bepaald in overleg met de desbetreffende docent.

Prijs v.a: 120,- PM ex btw

PRIVÉ LES

1 op 1 les met extra begeleiding.

Kwartaal pakket:

Aantal lessen: 10

Duur: 60 minuten

Lestijden: De les tijden worden bepaald in overleg met de desbetreffende docent.

Prijs v.a: 220,- PM ex btw

StudioX Academie

Inschrijven

Om je in te schrijven voor onze lessen, kun je eenvoudig contact met ons opnemen via onze mail of telefonisch. Geef daarbij je voorkeur voor lesdagen en -tijden aan, zodat we een passend lesrooster kunnen samenstellen. Onze leslocatie is voorzien van alle benodigde apparatuur, zoals piano’s en draaitafels, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het meenemen van je eigen instrument.

Begin met het verwezenlijken van je muzikale dromen! Onze enthousiaste en ervaren docenten staan klaar om je te begeleiden op je muzikale reis. Schrijf je nu in voor onze zangles, pianoles, dj les of producer lessen en ontdek de opwindende wereld van muziek!

Contact

Contact

We bevinden ons op slechts 15 minuten afstand van Amsterdam, de eerste afslag als je almere binnen rijd.

Locatie

Argonweg 91, 1362 AD Almere

Telefoon

06 20 798406

Facebook

Studioxacademie

Instagram