Selecteer een pagina

MUZIEK STUDIO

Pakket X

MUZIEKSTUDIO X

Het team van StudioX ondersteund artiesten/producers in de bloei van hun carrière. Als je bij ons in house zit betaal je een eenmalig bedrag per maand. Hiermee heb je toegang tot onze maandelijkse schrijverskamp/ondersteuning, heb je 1x per week toegang tot een fysieke workshop van de eigenaar van ICDistributie Bart Van Houten en andere ervaringsdeskundigen, toegang tot exclusieve netwerk events, 1x per maand een fotoshoot in de meest veelvormige fotostudio in Almere, en voor jezelf 4 studiosessies per maand!

Studiotijd

In dit pakket heb je 4 studiosessies per maand ter je beschikking. Werk samen met andere artiesten van StudioX of werk aan je eigen project in de studio.

Bart Van Houten

Eigenaar van ICDistributie en voormalig eigenaar van Van Klasse. Bart geeft 1 keer per week fysieke workshops aan jou om de bloei van jou carrière te vergroten.  Denk hierbij aan de informatie die jij nodig hebt om je Spotify’s streams te verhogen.

Schrijverskampen

Met onze maandelijkse schrijverskampen netwerk je met andere artiesten over heel Nederland. Of je nu een beginnende schrijver bent die op zoek is naar begeleiding en ondersteuning, of een ervaren woordkunstenaar die zijn vaardigheden wil verfijnen, onze kampen zijn ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen.

Fotostudio

Inclusief dit pakket komt er 1 keer per maand een fotoshoot in de meest veelvormige fotostudio in almere. Waar alles mogelijk is en geen vraag te gek. Denk hierbij aan presskitfotos en coverarts.

Content begeleiding

1 keer per week heb je onze content creator tot je beschikking om je persoonlijke marketing doelen te helpen realiseren. In dit uur is van alles mogelijk, van fotoshoots tot skits naar zelfs hulp met tiktoks.

Samenwerkingen

Buiten onze locatie en ons pakket hebben we meerdere samenwerkingen zoals FunX, Nabrushow, Glxyradio, ZonamoUnderground en zelfs het Herman Brood Academie.

Prijzen

Muziek Studio

Premium pakket

Per maand

349,-

✔️ 4 studio sessies
✔️ Workshops
✔️ Content begeleiding
✔️ Schrijverskampen
✔️ Distributie

Contact

Contact

We bevinden ons op slechts 15 minuten afstand van Amsterdam, de eerste afslag als je almere binnen rijd.

Locatie

Argonweg 91, 1362 AD Almere

Telefoon

Facebook

Studioxacademie

Instagram